Tomaten-Focaccia

Tomaten-Focaccia

4.7 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 Stücke

Składniki

  • Tapioka (Perlen)
    170 g
  • Klebreis
    100 g
  • Naturreis
    170 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Milch
    300 g
  • Öl von den eingelegten Tomaten
    60 g
  • Ei
    1
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    1 TL
  • Weinessig
    1 TL
    1 TL Kräuteressig
  • Backpulver
    1 TL
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Johannisbrotkernmehl
    1 geh. TL
    1 geh. TL Guarkernmehl
  • grobes Salz
    1 ½ TL
  • Rosmarinnadeln
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 157 kcal / 659 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...