Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
lub 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
lub 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 659 kJ / 157 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Kichererbsen-Focaccia
2 Std. 45 Min
Römische Pizza Bianco
6 Std. 30 Min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 godz. 50 min
Baguette
1 Std. 45 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Rosmarin-Käse-Stangen
1 godz. 20 min
Granita Siciliana
3h 20min
Maisspätzle
15min
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9 godz. 20 min
Mais-Buchweizen-Brot
1hod. 30min