Tomaten-Focaccia
TM6 TM5

Tomaten-Focaccia

4.7 (20 ocen)

Składniki

  • 170 g Tapioka (Perlen)
  • 100 g Klebreis
  • 170 g Naturreis
  • 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 300 g Milch
  • 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
  • 1 Ei
  • 1 Würfel Hefe (40 g)
  • 1 TL Zucker
  • 1 TL Weinessig
    lub 1 TL Kräuteressig
  • 1 TL Backpulver
  • 1 - 1 ½ TL Salz
  • 1 geh. TL Johannisbrotkernmehl
    lub 1 geh. TL Guarkernmehl
  • 1 ½ TL grobes Salz
  • 2 EL Rosmarinnadeln

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
659 kJ / 157 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy