Seelen mit Oliven

Seelen mit Oliven

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
10 Stück

Składniki

  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Oliven, grün, entsteint
    50 g
  • Dinkelmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • Salz
    3 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Einstreichen
    300 g
  • Backmalz (opcjonalnie)
    1 EL
  • grobes Salz (Hagelsalz)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 7 g
Kalorie 854 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...