Urządzenia i Akcesoria
Seelen mit Oliven
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
10 Stück
Składniki
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft2 Zweige
-
Oliven, grün, entsteint50 g
-
Dinkelmehl und etwas mehr zum Bemehlen500 g
-
Salz3 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Einstreichen300 g
-
Backmalz (opcjonalnie)1 EL
-
grobes Salz (Hagelsalz)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schwaben-ländle
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Weinknorzen (Weinreben)
17 godz. 35 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Sesam-Baguette
1 godz. 30 min
Krustis
3 godz. 30 min
Mohn-Bürli
12 godz.
Gewürzbaguettes
1 godz. 35 min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min
Luftige Brötchen
2 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Baguette Rustica
4 godz. 20 min
Körner-Bürli
12 godz.