
Urządzenia i Akcesoria
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
Baiser
-
Zucker190 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Topping
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
-
Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken400 g
-
Apfelsaft200 g
-
Zucker20 g
-
Orangen filetiert (ca. 220 g)2
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
412 kcal /
1723 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
83 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy