Schweinefilet alla Toscana

Schweinefilet alla Toscana

4.4 169 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

Schweinefilet
  • Schweinefilet (1 Stück)
    600 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
Füllung und Fertigstellung
  • Toastbrot trocken
    3 Scheiben
  • Knoblauchzehe
    1
  • Champignons halbiert oder geviertelt
    100 g
  • Gorgonzola in Stücken
    200 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Olivenöl
    3 EL
  • Zwiebel in Ringen
    1
  • Wasser
    250 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 gestr. TL
    ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 46 g
Kalorie 1993 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...