Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce

Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce

4.6 451 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Schweinefilet (4 Stücke à 150 g)
    600 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Thymian, getrocknet zum Würzen
  • Bacon zum Einwickeln
    8 Scheiben
  • Wasser
    400 g
  • Rotwein
    300 g
  • Kartoffeln in Stücken (3 cm)
    700 g
  • grüne Bohnen, TK aufgetaut, abgetropft, in Stücken (4 cm)
    600 g
  • Mehl
    20 g
  • Frischkäse
    150 g
  • Senf
    1 TL
  • Öl zum Braten

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 715 kcal / 2988 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...