
Urządzenia i Akcesoria
Spareribs mit Ajvar-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)500 g
-
Sahne200 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig50 g
-
Chilischote klein1
-
Spareribs in Portionsgröße800 - 1000 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
225 kcal /
944 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy