Sauce mit rotem Radicchio

Sauce mit rotem Radicchio

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotte halbiert
    1
  • rote Chilischote, getrocknet nach Geschmack entkernt
    ½ - 1
  • durchwachsener Speck, geräuchert in dünnen Streifen
    150 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Radicchio in Streifen
    150 g
  • Rotwein
    70 g
  • Salz
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 227 kcal / 952 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...