Urządzenia i Akcesoria
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl500 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Emmentaler in Stücken150 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
150 g FrischkäseRicotta150 g
-
Tomatenmark50 g
-
Pizzagewürz1 EL
-
gekochter Schinken in Würfeln100 g
-
Salami in Würfeln100 g
-
Champignons in Scheiben200 g
-
Kaffeesahne
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
43 g
Kalorie
3835 kJ /
917 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Mini-Calzonen
1 godz. 40 min
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1 godz. 45 min
Gefüllte Seelen
2 godz. 45 min
Minicalzone "Neptun"
1 godz. 20 min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Bacon-Spieße
1 godz. 30 min
Mozzarella-Salami-Happen
1 godz. 45 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 godz. 50 min
Würstchen im Schlafrock
2 godz.