Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 500 g Mehl
- 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
150
g Ricotta
lub 150 g Frischkäse - 50 g Tomatenmark
- 1 EL Pizzagewürz
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln
- 100 g Salami, in Würfeln
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Kaffeesahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3835 kJ / 917 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Laugen-Schinken-Hörnchen
2u. 15min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Mini-Calzonen
1 godz. 40 min
Hackfleisch-Pita
1h 5min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 min
Bolognese-Pizza
1 Std. 45 Min
Cannelloni al forno
1 Std. 30 Min
Ofen-Burger
1 Std. 45 Min