Calzone mit Schinken, Salami und Champignons

Calzone mit Schinken, Salami und Champignons

4.1 258 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

Teig
  • Mehl
    500 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • Emmentaler in Stücken
    150 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Ricotta
    150 g
    150 g Frischkäse
  • Tomatenmark
    50 g
  • Pizzagewürz
    1 EL
  • gekochter Schinken in Würfeln
    100 g
  • Salami in Würfeln
    100 g
  • Champignons in Scheiben
    200 g
  • Kaffeesahne

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 43 g
Kalorie 3835 kJ / 917 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 7.4 g
Węglowodany 97 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...