Ei-Schinken-Muffins

Ei-Schinken-Muffins

4.1 139 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Mehl
    300 g
  • Magerquark
    150 g
  • Backpulver
    2 gestr. TL
  • Eier (S oder M)
    13
  • Öl
    60 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund
  • Schinkenwürfel mager
    50 g
  • Pfeffer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 12 g
Kalorie 984 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...