Ei-Schinken-Muffins
TM31 TM5 TM6

Ei-Schinken-Muffins

4.1 (126 ocen)

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • 300 g Mehl
  • 150 g Magerquark
  • 2 gestr. TL Backpulver
  • 13 Eier (S oder M)
  • 60 g Öl
  • ½ TL Salz
  • 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
  • 50 g Schinkenwürfel, mager
  • Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
984 kJ / 235 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy