Urządzenia i Akcesoria
Bolognese-Pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser200 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Mehl350 g
-
Olivenöl25 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Möhren in Stücken300 g
-
Olivenöl20 g
-
Hackfleisch, gemischt250 g
-
Tomatenmark20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker½ TL
-
Oregano, getrocknet½ TL
-
Balsamico, dunkel5 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Crème fraîche200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
26 g
Kalorie
3070 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min
Bubble-up-Pizza
1 godz. 40 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 godz. 40 min
Schnelles Schinken-Käse-Brot
1 godz.
Flammküchlein
1 godz. 20 min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1 godz. 15 min
Salami-Pizza mit Käserand
1 godz. 50 min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 godz. 35 min