![Gotowanie na parze brokułu (300-800 g) Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D1C3AE2-1693-4430-AED4-972F3200A005/Derivates/30e2edb2-28d1-4544-9809-71df51ae56f7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 300 - 800 g różyczek brokułu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 142 kJ / 34 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 23 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min