Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 200 - 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
    lub 200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
162.2 kJ / 38.8 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
3.4 g
Sód
17.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 90 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy