Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

4.6 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
    200 - 300 g
    200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 38.8 kcal / 162.2 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 17.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...