Pełnowartościowe dania obiadowe o niskim indeksie glikemicznym (IG). Inspirowane kuchniami świata, z zachowaniem wskazań dietetycznych.
Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce
1 godz. 20 min
Kotlety z piersi indyka i pełnoziarnistej kaszy orkiszowej
1 godz. 15 min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 godz. 20 min
Muszle makaronowe z pszenicy durum faszerowane ricottą i szpinakiem
1 godz. 35 min
Polędwiczki wieprzowe w sosie z pora i tymianku z kaszą gryczaną
55 min
Burgery wołowe w razowej bułce
2 godz.
Tajska zupa z kurczakiem, jarmużem i makaronem z fasoli mung
50 min
Tortilla razowa z kurczakiem i warzywami
1 godz. 30 min
Roladki z indyka z cebulą i papryką z batatami i brokułem, zupa pieczarkowa
1 godz. 15 min
Kurczak z warzywami, ryżem basmati i sosem z nerkowców
1 godz.
Łosoś na parze z pesto i pęczakiem, zupa krem ze szpinaku i brokułów
1 godz. 20 min
Kremowa zupa z groszku
40 min