Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 90 g parmesan en morceaux (3 cm)
  • 45 g Pecorino Romano en morceaux (3 cm)
  • 45 g d'oignon
  • 25 g d'huile d'olive vierge extra
  • 230 g de guanciale en bandes (1 cm)
    230 g de pancetta, a listarelle (1 cm)
  • 520 g de pâte sèche, type spaghetti
  • 2 œuf de gros calibre
  • 6 jaune d'œuf grande
  • 1 c. à thé de sel
  • 3 pincées de poivre noir moulu frais et grossier

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 607 kcal / 2540 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 63.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...