
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
90 g parmesan en morceaux (3 cm)
-
45 g Pecorino Romano en morceaux (3 cm)
-
45 g d'oignon
-
25 g d'huile d'olive vierge extra
-
230 g de guanciale en bandes (1 cm)
-
520 g de pâte sèche, type spaghetti
-
2 œuf de gros calibre
-
6 jaune d'œuf grande
-
1 c. à thé de sel
-
3 pincées de poivre noir moulu frais et grossier
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
63.2 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Route vers Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada