Gaspacho

Gaspacho

4.8 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz.
2 portions

Składniki

  • 250 g de tomates bien mûres et coupées en morceaux
  • 30 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 75 g de concombre épluché et coupé en morceaux
  • 35 g d'oignon coupé en morceaux
  • ½ gousse d'ail
  • 10 g de jus de citron
  • ½ c. à café d'huile d'olive
  • ½ c. à café de vinaigre balsamique
  • 5 g de sucre en poudre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 brin de persil frais
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.8 g
Kalorie 310 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...