Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho indien
2j
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Gaspacho
12 Std.
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2j 30 menit
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min