Gaspacho de poivron, réduction de balsamique

Gaspacho de poivron, réduction de balsamique

4.8 237 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de vinaigre balsamique
    60 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
    600 g
  • de tomates coupées en quatre et épépinées
    100 g
  • d'échalote coupée en deux
    20 g
  • gousse d'ail coupée en deux
    1
  • de jus d'orange
    80 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 142 kcal / 593 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...