
Urządzenia i Akcesoria
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
3 banany, dojrzałe
-
sok z cytryny, świeżo wyciśnięty do skropienia
-
cynamon, mielony do oprószenia
-
150 g cukru
-
6 białek
-
3 łyżki wiórków kokosowych
-
150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
120 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
398.4 kcal /
1666.9 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
51.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
58.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WALENTYNKI
10 Przepisów
Polska
Polska