
Urządzenia i Akcesoria
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 sztuk
Składniki
-
oleju plus dodatkowa ilość do natłuszczenia30 g
-
mleka skondensowanego, słodzonego250 g
-
mleka w proszku200 g
-
woda do zwilżenia
-
truskawek, świeżych małych20
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki300 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
196.6 kcal /
822.5 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
18.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
56.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Mango Fool
15 min
Makaroniki malinowe
1 godz. 20 min
Czekoladowe jajka wielkanocne
1 godz. 55 min
Czekoladki z masłem orzechowym
1 godz. 10 min
Marchewki w jadalnej ziemi
1 godz. 50 min
Sernik straciatella z malinami (Charlotte Russe)
3 godz.
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4 godz. 20 min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min
Mus z białej czekolady
1 godz.
Śmietankowiec z galaretką
8 godz. 35 min