Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 sztuki

Składniki

  • 130 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
  • ¾ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 200 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
    200 g zielonego groszku, świeżego
  • 25 g oliwy z oliwek
  • 75 g sera feta (½ opakowania), pokruszonego
  • 3 tortille pszenne, pełnoziarniste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 1137.1 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 1451.1 kJ / 346.8 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 31.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...