Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 sztuki
Składniki
-
130 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
¾ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
200 g zielonego groszku, świeżego200 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
25 g oliwy z oliwek
-
75 g sera feta (½ opakowania), pokruszonego
-
3 tortille pszenne, pełnoziarniste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1137.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1451.1 kJ /
346.8 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 min
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35 min
Wrapy warzywne z ciecierzycą i guacamole
30 min
Koreańskie tosty (TM7, TM6, TM5)
35 min
Potrójnie czekoladowe muffinki
50 min
Kanapki rainbow (TM6, TM7)
40 min
Papryki faszerowane szpinakiem z sosem miętowym
55 min
Zapiekane bakłażany z sosem pomidorowym i serem feta
45 min
Bowl z ciecierzycą i kaszą bulgur
30 min
Tofucznica
30 min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 godz. 10 min