Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
4 jajka
-
2 szczypty soli
-
160 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
120 g masła
-
80 g ksylitolu, (patrz wskazówka)80 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
40 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1 godz.
Bezglutenowy chlebek z daktylami i jabłkami
1 godz. 30 min
Placuszki żytnie z figami
15 min
Kulki migdałowo-wiśniowe
4 godz.
Makaron z pesto pistacjowym i serem buratta
35 min
Pudding chia z mango i malinami
4 godz. 10 min
Skyrniczki z owocami
45 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min