
Urządzenia i Akcesoria
Frittata primavera al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 porzioni
Składniki
-
75 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
-
6 uova
-
75 g di zucchine a dadini (1 cm)
-
75 g di piselli surgelati
-
75 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
-
3 pomodori ciliegino a dadini
-
3 pizzichi di sale
-
2 pizzico di pepe nero macinato
-
630 g di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
291 kcal /
1217 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy