Frittata primavera al vapore

Frittata primavera al vapore

2.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 porzioni

Składniki

  • 75 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 6 uova
  • 75 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 75 g di piselli surgelati
  • 75 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 3 pomodori ciliegino a dadini
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato
  • 630 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 291 kcal / 1217 kJ
Białko 25.6 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...