Risoto de vinho tinto e cogumelos

Risoto de vinho tinto e cogumelos

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 doses

Składniki

  • dente de alho
    1
  • azeite
    30 g
  • cogumelos marron cortados em quartos
    200 g
  • folhas de tomilho mais q.b. p/ polvilhar
    ½ c. sopa de
  • cebola roxa
    50 g
  • arroz p/ risoto
    180 g
  • água
    500 g
  • caldo de legumes
    ½ c. chá de
    ½ cubo de caldo de legumes
  • vinho tinto
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • queijo feta
    25 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 477.1 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 1522.1 kJ / 363.8 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 53.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...