Risoto de cogumelos Porcini

Risoto de cogumelos Porcini

4.4 172 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • salsa
    1 ramo de
  • chalota
    30 g
  • cogumelos porcini frescos cortados em pedaços
    300 g
    40 g cogumelos secos, demolhados e escorridos
  • azeite
    30 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 c. chá de
    1 c. chá de caldo de carne caseiro
  • manteiga
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...