
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de cogumelos Porcini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
-
salsa1 ramo de
-
chalota30 g
-
cogumelos porcini frescos cortados em pedaços300 g
-
azeite30 g
-
arroz p/ risoto320 g
-
vinho branco seco60 g
-
água800 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga30 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
444 kcal /
1861 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
69.5 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia