
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de cogumelos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
cogumelos Paris300 g
-
manteiga50 g
-
cogumelos Boletus em pó (ver dica)20 g
-
vinho branco100 g
-
cogumelos shitake100 g
-
cogumelos pleurotus cortados em lâminas, mais 2 p/ guarnecer100 g
-
arroz p/ risoto carnaroli300 g
-
caldo caseiro de cogumelos900 g
-
manteiga cortada em pedaços pequenos100 g
-
queijo mascarpone100 g
-
Salsa picada q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
832.2 kcal /
3481.8 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
80.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
27.1 g
Sód
606.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bistro 100 maneiras
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia