
Urządzenia i Akcesoria
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses
Składniki
-
água670 g
-
cogumelos Paris cortados em pedaços300 g
-
azeite50 g
-
cebola50 g
-
alho2 dentes de
-
arroz para risoto carnaroli, etc.320 g
-
vinho branco100 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
sal5 g
-
camarão s/ casca médio250 g
-
manteiga50 g
-
queijo parmesão em lascas finas50 g
-
salsa (opcjonalnie) picada2 pés de
-
manjericão só as folhas2 pés de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
626.1 kcal /
2619.6 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
27.1 g
Węglowodany
69.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
1025.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dia da asneira
13 Przepisów
Portugalia
Portugalia