Salmão com molho de alho-francês e batata

Salmão com molho de alho-francês e batata

4.7 50 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 doses

Składniki

  • aneto, fresco (apenas folhas)
    10 g
  • alho-francês (apenas a parte branca em fatias de 5 mm)
    450 g
  • água
    560 g
  • queijo mascarpone
    180 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    2 - 3 pitadas de
  • lombo de salmão s/ pele (600 g aprox.)
    1
  • sal p/ temperar
    1 pitada de
  • pimenta preta p/ temperar
    1 pitada de
  • batatinha nova cortada ao meio
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 398.2 kcal / 1665.9 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 841.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...