Carottes râpées à la marocaine

Carottes râpées à la marocaine

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • le jus d'1/2 orange
  • 250 g de carottes en morceaux
  • 2 oignons verts, en tronçons
  • du sel
  • ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de coriandre fraîche ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 101.4 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1058.4 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...