![Haricots verts vapeur (200-300 g) Haricots verts vapeur (200-300 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EAC02066-4BA3-4CB8-B10E-C47546BD6667/Derivates/8765f961-23ad-46d8-a890-7660084f9e5a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (3-5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Pommes vapeur
25 Min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min