Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.2 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • blancs de poireau fendus en deux dans la longueur
    4
  • œufs
    4
  • d'herbes aromatiques fraîches ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
    1 bouquet
  • de yaourt nature
    250 g
  • de câpres en saumure
    1 c. à soupe
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à soupe
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160 kcal / 669 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...