Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.2 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 blancs de poireau fendus en deux dans la longueur
  • 4 œufs
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
  • 250 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 669 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...