Carbonara

Carbonara

4.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de lardons
  • 1500 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 600 g de pâtes sèches type spaghetti ou linguine
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 jaunes d'œufs
  • 150 g de fromage râpé
  • 15 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 599.8 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 3485.1 kJ / 833 kcal
Tłuszcz 45.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 77.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...