Spaghetti bolognaise maison

Spaghetti bolognaise maison

3.1 492 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de viande de bœuf désossée et dénervée, coupée en morceaux (3 cm) et légèrement congelée à plat pendant 30-60 minutes
    300 g
  • de tomates coupées en quatre
    700 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • oignon pelé et coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de concentré de tomate
    1 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    4 litres
  • de gros sel
    1 c. à café bombée
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    400 g
  • de tomates cerise
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 400.8 kcal / 1676.8 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 59.8 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 498.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...