
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
120
g de pecorino coupé en cubes de 2 cm de côté
lub 120 g de parmesan coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
lub 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 430 kcal / 1798 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 39 g