Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de gruyère, coupé en morceaux
- 1500 g d'eau
- 30 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 1 pincée de sel
- 250 g de poulet rôti, émietté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 29.7 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Coquillettes express
15 Min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Gratin de pâtes au fromage
50 Min
Macaroni à la bolognaise
35 Min
Gratin de pâtes
25 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Gratin de pomme de terre
1 Std.
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 Min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 Min
Gratin dauphinois
50 Min