Bruschetta melon-poivron

Bruschetta melon-poivron

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • ½ poivron rouge coupé en quartiers
  • ½ poivron jaune coupé en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • ¼ de melon coupé en morceaux de la taille de la goulotte
  • 1 échalote émincée
  • 2 brins de basilic frais ciselé
  • 80 g de ricotta
  • 15 g de pignons de pin grillés
  • 2 tranches épaisses de pain de campagne de belle taille (15 cm long)
  • poivre noir fraîchement moulu
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 198.5 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 1616.5 kJ / 386.4 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 32.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...