Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)

Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
3 porcje

Składniki

  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    75 g
  • cukru
    25 g
  • kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
    4 łyżeczki
  • napoju roślinnego dowolnego, Inka®
    60 g
  • mleczka kokosowego (400 g), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
    1 puszka
  • truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 476.3 kcal / 1993 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 30.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 25.8 g
Sód 24.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...