
Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
3 porcje
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki75 g
-
cukru25 g
-
kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna4 łyżeczki
-
napoju roślinnego dowolnego, Inka®60 g
-
mleczka kokosowego (400 g), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)1 puszka
-
truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
476.3 kcal /
1993 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Sód
24.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska