Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Truskawkowa iced matcha
5 min
Tropikalny moktajl
10 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Mleczna zupa dyniowa z zacierkami (na słodko)
20 min
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
40 min
Kostki z lasek cukrowych
24 godz.
Wegański pad thai ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
45 min
Wolno gotowany bulion cielęcy i ravioli z dynią (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 50 min
Paloma (moktajl)
5 min
Pralinki z likierem migdałowym
1 godz.
Zupa dyniowa
25 min
Koktajl mleczny o smaku szarlotki
45 min