Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sushi donuty
1 godz. 45 min
Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)
3 godz. 30 min
Rolada malinowa
1 godz. 20 min
Karnawałowe castagnole
1 godz.
Smoothie buraczane
5 min
Marakuja Sour (moktajl)
10 min
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM6, TM7)
1 godz.
Gęś pieczona z jabłkami
5 godz.
Soczewicówka
50 min
Makaron ryżowy z krewetkami w sosie kokosowym
25 min
Tort bezowy z kremem z kawą zbożową
12 godz. 5 min
Waniliowe pierogi leniwe z sosem owocowym
1 godz.