Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g masła
-
20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gruszki pod kruszonką
35 min
Spiralizowane jabłka w sosie kakaowo-orzechowym
10 min
Mini serniczki z kremem mango
4 godz.
Brzoskwiniowa melba (lodowy deser owocowy)
35 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Kulki mocy z herbatą matcha
40 min
Pieczona owsianka z kremem pistacjowym i malinami
25 min
Wegańskie jabłka pod orzechową kruszonką
3 godz. 45 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Pudding chia z mango i malinami
4 godz. 10 min