Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g masła
-
20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3h 40min
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45min
Sałatka grecka ze spiralizowanym ogórkiem (TM7, TM6, TM5)
25min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1h 10min
Serowo-warzywny spód do pizzy
45min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1h 35min
Mini shakshuki z fetą
20min
Pistacjowa matcha latte
20min
Galaretki z owocami
1h 35min
Ciastka owsiane
35min
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5min
Serowe gofry z kurczaka (low carb)
25min