Erdäpfelkas

Erdäpfelkas

4.3 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    ½
  • gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    100 g
  • Sauerrahm
    50 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Salz
    ¼ TL
  • frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
    1 Prisen
  • frischer Schnittlauch (opcjonalnie) in Röllchen, zum Garnieren
    ¼ - ½ Bund

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 159 mg
Białko 1 g
Kalorie 421 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...