Gnocchi di broccoli

Gnocchi di broccoli

5.0 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 750 g di cimette di broccoli
  • 2 uova piccole
  • 2 pizzichi di sale
  • 450 - 480 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 ½ spicchio di aglio
  • 3 acciughe sott'olio
  • 90 g di olio extravergine di oliva
  • 45 g di mandorle a lamelle + q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 590.6 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 2348.3 kJ / 561.3 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 59.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...