Risotto ai piselli

4.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di porri la parte bianca a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di piselli freschi sgranati
    200 g
  • di acqua
    900 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 ½ cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 467.1 kcal / 1954.5 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 71.1 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 598.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...