Urządzenia i Akcesoria
The best ricotta gnocchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces160 g
-
ricotta drained800 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour400 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
water1700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
662.7 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1818.1 kJ /
434.5 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Creole jambalaya
1 godz.
French onion pasta
45 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Mushroom risotto
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Fruity dream
10 min