Urządzenia i Akcesoria
Lemon meringue ice-cream cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Lemon curd
-
caster sugar200 g
-
freshly squeezed lemon juice240 g
-
unsalted butter cut into pieces160 g
-
eggs4
Ice-cream
-
caster sugar120 g
-
egg yolks3
-
pouring (whipping) cream750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Sponge base
-
unsalted butter to grease
-
caster sugar70 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1
-
self-raising flour70 g
Swiss meringue topping
-
caster sugar240 g
-
egg whites6
-
cream of tartar¾ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
172.5 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
2571.2 kJ /
614.5 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with strawberry cream
45 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Bannofee Muffin
45 min
Pizza Bianca
45 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Better banana cake
45 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Fruity dream
10 min