Urządzenia i Akcesoria
Mushroom risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
No fail mash potato
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Blended mixed vegetable soup
45 min
Brown rice
50 min
Fruity dream
10 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min