Urządzenia i Akcesoria
Mushroom risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
No fail mash potato
20 Min
Fruity dream
10 Min