Urządzenia i Akcesoria
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Sauerkraut
12 godz. 15 min
NZ mustard sauce
15 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min