Urządzenia i Akcesoria
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Falafel
25 godz. 30 min
Sweet spiced nuts
1 godz.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Vegan burgers
45 min
Espresso "baked" beans
35 min