Urządzenia i Akcesoria
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut almond "snowballs"
35 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Spiralized Fruit Yogurt
Brak ocen
Raspberry ripple cones
15 godz.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Chocolate fondant cake
40 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min