Urządzenia i Akcesoria
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Green onion flatbreads
55 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Energy breakfast bars
40 min