Pasta alla Nerano

Pasta alla Nerano

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • sunflower oil for frying
  • courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder
    400 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • water
    1200 g
  • dried pasta (e.g. rigatoni)
    160 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1900.4 mg
Białko 30.4 g
Kalorie 2420.8 kJ / 578.6 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 67.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...