Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder400 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)160 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1900.4 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2420.8 kJ /
578.6 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min