Spaghetti cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

4.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 200 g di farina di grano duro + q.b.
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 5 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ cucchiaini rasi di pepe nero macinato
  • 25 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 37.7 g
Kalorie 3335 kJ / 797 kcal
Tłuszcz 38.1 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 80.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...