Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta olive sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
lemon peel only, no white pith½
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
water280 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease25 g
-
baker's flour plus extra to dust380 g
-
sea salt1 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
886.1 kJ /
211.8 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Pistachio cream
15 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Bagels
1 godz. 20 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Chocolate Babka
3 godz.
Pizza sauce
30 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min