Ciabatta olive sticks

Ciabatta olive sticks

5.0 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • lemon peel only, no white pith
    ½
  • fresh oregano leaves only
    1 sprig
  • water
    280 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • olive oil plus extra to grease
    25 g
  • baker's flour plus extra to dust
    380 g
  • sea salt
    1 tsp
  • pitted Kalamata olives (see Tips)
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 329.9 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 886.1 kJ / 211.8 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...