Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
milk500 g
-
white sugar70 g
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
372.1 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
4594.7 kJ /
1094 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
150.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choux pastry
1 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Crème anglaise
15 min
Salted caramel sauce
40 min
Gratin dauphinois
50 min
No fail béchamel
15 min