Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
750 g
Składniki
-
milk500 g
-
white sugar70 g
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
372.1 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
4594.7 kJ /
1094 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
150.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon curd
20 min
Crème anglaise
15 min
No fail béchamel
15 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Almond pastry
25 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Choux pastry
1 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Crème Pâtissière
15 min