Urządzenia i Akcesoria
Pizza sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
920 g
Składniki
-
brown onion (approx. 1 onion), cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned whole peeled tomatoes800 g
-
tomato paste40 g
-
dried oregano2 tsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
1744.2 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
2223.6 kJ /
531.5 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
Peeled Garlic
5 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min