Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
756.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
3078.4 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
45.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
69.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croissants
16 Std.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sticky Buns
3 Std. 45 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min